Nieuwe dirigent gezocht

vrijdag, 22 oktober, 2021

Ben jij dirigent en heb je wel zin in een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een nieuwe dirigent voor ons popkoor!

Onze dirigent is helaas gestopt. Daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe, energieke, enthousiaste dirigent die ons koor kan aansturen en stimuleren. Wij vinden het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de dirigent en het koor. Naast dirigeren heb je de kans om samen met ons je eigen arrangementen te laten horen aan publiek.

Wij zijn met zo’n 60 leden een groot koor van gemotiveerde sopranen, mezzo’s, alten, tenoren en bassen. We zingen met veel plezier zeer gevarieerde 5- tot 8- stemmige arrangementen; voornamelijk van popliedjes. Ook voor de kerstperiode hebben we een uitgebreid repertoire.

Samen muziek maken is de kern van ons bestaan en we werken graag naar optredens toe. Hiermee dagen we onszelf uit om ons bestaande repertoire up-to-date te houden, onze koorprestaties te verbeteren en natuurlijk elk jaar een paar nieuwe nummers in te studeren. We werken ook graag met andere muziek- en theatergroepen in uiteenlopende projecten.

Even praktisch: We repeteren op donderdagavond in wijkcentrum Vredenburcht  in Arnhem-Zuid. De repetitie is van 8 tot half 11. In juli en augustus hebben we een zomerstop.

Foto: Jan van Dalen

Wil jij onze nieuwe dirigent worden en zie jij jezelf deze uitdaging aangaan? Laat het ons dan weten. Kunnen we je ergens aan het werk zien? Relevante linkjes van je werk als dirigent zijn welkom! Mail je motivatiebrief en je cv voor 4 oktober naar:  bestuur@otwosix.nl

Wil je meer over ons weten? Kijk dan hier verder op onze site, bezoek onze Facebookpagina www.facebook.com/otwosix, of bel met onze voorzitter Jos: 06-46760211.