Geslaagde workshopdag

zaterdag, 13 april, 2019

Naast de reguliere repetities op de donderdagavond komen we af en toe ook op zaterdag bij elkaar. Zo hadden we vandaag een workshopdag in Popcentrum Jacobiberg in Oosterbeek. En gewerkt werd er!
We volgden allemaal 4 workshops. De workshop ‘Muziek lezen’ werd gegeven door onze eigen Emmanouil Levendis (Manolis). Voor de andere werden geweldige mensen ‘van buiten’ ingevlogen.
Corina Grotenhuis-Klerkx nam ons mee in de wereld van tekstbeleving. Met Nora van Dam dompelden we ons onder andere met behulp van denkbeeldige ballonnen onder in drama en uitstraling. En onder leiding van Ebi van Sloten werkten we aan stemvorming en zang.
Tussendoor genoten we van de heerlijke lunch waarvoor iedereen iets had meegebracht.
We kijken terug op een leerzame, ontspannen, nuttige maar vooral ook erg gezellige dag.

Workshopdag april 2019 450x450

MEEZINGEN?

Zo enthousiast geworden dat je misschien wel een keer mee wilt zingen? Dat kan!
 

Kom op donderdagavond vrijblijvend naar onze repetitie in Spelzaal & Wijkaccomodatie Vredenburg, Slochterenweg 29 Arnhem. Mail even bestuur@otwosix.nl om af te spreken welke donderdag je komt kijken, luisteren en meedoen.

Voor alten, tenoren en bassen is er momenteel geen wachtlijst! En vrouwen jonger dan 40 hebben op dit moment stiekem een streepje voor als ze ons koor willen versterken.

meezingen met popkoor