De Projecten

Popkoor o|two|six doet meer dan POP!

Wij zoeken graag onze grenzen als popkoor op tijdens speciale projecten met muzikale partners.
Zo hebben wij onder andere samengewerkt met Muziektheater De Plaats, een live-band, een groot harmonie-orkest, met meerdere malletbands (slagwerk), de Nijmeegse Postharmonie en een live-band aangevuld met strijkers en blazers tot een ruim 20-koppig orkest.

2023: Woeste Stilte

In juni speelden we als knakalenkoor mee in de voorstelling Woeste Stilte van muziektheater De Plaats.

   

Ook samenwerken met o|two|six?

Grenzen verleggen, we hebben de smaak ervan helemaal te pakken!
Heb je zin om een project te starten met o|two|six? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

foto’s: oa Gert-Jan van Barneveld (GJvB) en Sanne Rosbag.

Muziektheaterproject Zo Dus

Fotograaf Cees Mooij

Zo Dus was de titel van onze voorstelling die op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018 te zien, te horen en te beleven was in Het Posttheater in Arnhem. We haalden alles uit de kast om onze trouwe fans èn nieuw publiek te trakteren op een geweldige voorstelling vol nieuwe liedjes. Het werd een eigenzinnig koortheaterspektakel met een live-band, aangevuld met strijkers en blazers tot een ruim 20-koppig orkest.

Beide voorstellingen waren UITVERKOCHT!

Foto’s Cees Mooij

Projecten als BSUR

Na 17 jaar door het leven te zijn gegaan als popkoor BSUR Arnhem onder leiding van Ferry Bijlsma is het koor in september 2015 van naam én dirigent veranderd. Ook in het ‘BSUR-tijdperk’ werden de grenzen al verlegd. Zo stond BSUR op de planken met bekende Nederlanders zoals Danny de Munck, Henk Poort en Simone Kleinsma in de Stadsschouwburg Arnhem en de Eusebiuskerk. Ook waren er projecten met onder andere Muziekvereniging Crescendo, Bigband Ravenstein en Muziektheater De Plaats.

Sponsoren

Waar deden ze het toch van….? Zo Dus! Hartelijk dank aan onze sponsoren voor hun onmisbare bijdrage aan onze concerten!

 

Menu o|two|six