foto’s: oa Gert-Jan van Barneveld (GJvB)

De Projecten

Popkoor o|two|six doet meer dan POP!

Wij zoeken graag onze grenzen als popkoor op tijdens speciale projecten met muzikale partners.
Zo hebben wij onder andere samengewerkt met een groot harmonie-orkest en met meerdere malletbands (slagwerk) en de Nijmeegse Postharmonie.

Projecten als BSUR

Na 17 jaar door het leven te zijn gegaan als popkoor BSUR Arnhem onder leiding van Ferry Bijlsma is het koor in september 2015 van naam én dirigent veranderd. Ook in het ‘BSUR-tijdperk’ werden de grenzen al verlegd. Zo stond BSUR op de planken met bekende Nederlanders zoals Danny de Munck, Henk Poort en Simone Kleinsma in de Stadsschouwburg Arnhem en de Eusebiuskerk. Ook waren er projecten met onder andere Muziekvereniging Crescendo, Bigband Ravenstein en Muziektheater De Plaats.

Ook samenwerken met o|two|six?

Grenzen verleggen, we hebben de smaak ervan helemaal te pakken!
Heb je zin om een project te starten met o|two|six? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

MEEZINGEN?

Zo enthousiast geworden dat je misschien wel een keer mee wilt zingen? Dat kan!
 

Kom op donderdagavond vrijblijvend naar onze repetitie in Spelzaal & Wijkaccomodatie Vredenburg, Slochterenweg 29 Arnhem. Mail even bestuur@otwosix.nl om af te spreken welke donderdag je komt kijken, luisteren en meedoen.

Voor alten, tenoren en bassen is er momenteel geen wachtlijst! En vrouwen jonger dan 40 hebben op dit moment stiekem een streepje voor als ze ons koor willen versterken.

meezingen met popkoor