Merry Christmas!

dinsdag, 18 december, 2018

Wat een heerlijk koorweekend was het! Eerst zongen we zaterdag de sterren van de hemel in een bijna letterlijk tot de nok gevulde kerk op de Kerstmarkt in Schaarsbergen. En op zondag brachten we ons oude en nieuwe Kerstrepertoire met verve op de Kerstfair bij winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem.

Dit weekend beleefde het nummer Sweet Little Angel haar premiere. Dit nummer is speciaal voor o|two|six geschreven door onze dirigent Manolis (muziek) en zijn goede vriendin Corina (tekst). Heel bijzonder om het als koor samen met haar te kunnen zingen.

We hebben genoten van de muzikale samenwerking met Tomas Postema (piano), Corina Grotenhuis-Klerkx (solist) en onze fantastische Jelmer (bongo’s en shaker). Dankjulliewel!

Hieronder kunnen jullie nog even meekijken en -luisteren met onze Kerstconcerten in Schaarsbergen en Schuytgraaf. Met dank aan Jan van Dalen, Ron Sep en Tess de Hoogh voor het beeldmateriaal.

MEEZINGEN?

Zo enthousiast geworden dat je misschien wel een keer mee wilt zingen? Dat kan!
 

Kom op donderdagavond vrijblijvend naar onze repetitie in Spelzaal & Wijkaccomodatie Vredenburg, Slochterenweg 29 Arnhem. Mail even bestuur@otwosix.nl om af te spreken welke donderdag je komt kijken, luisteren en meedoen.

Voor alten, tenoren en bassen is er momenteel geen wachtlijst! En vrouwen jonger dan 40 hebben op dit moment stiekem een streepje voor als ze ons koor willen versterken.

meezingen met popkoor