Wat een show in Loo!

maandag, 24 juni, 2019

Afgelopen zondag (23 juni) heeft o|two|six samen met de begeleidingsband de kerk in Loo gevuld met muziek. Veel muziek! Het moet een van de prachtigste podia geweest zijn voor onze gelegenheidsband: Gert-Jan van Barneveld (bas), Rob Reesink (gitaar) en Lennart Jansen (toetsen). Met onze dirigent achter het altaar bracht o|two|six het publiek in hogere sferen met een zeer uiteenlopende mix van liedjes, die zo kenmerkend is voor het koor. De akoestiek van de kerk zorgde voor een extra dimensie bij dit optreden.

Bedankt publiek! Bedankt band! Bedankt Jan van Dalen voor je prachtige foto’s! Bedankt Ron Sep voor de geluidstechniek.

En bedankt organisatie van de Loo Budget Concerten voor jullie uitnodiging om volgend jaar opnieuw een concert te verzorgen. Graag, want we hebben er enorm van genoten!

 

MEEZINGEN?

Zo enthousiast geworden dat je misschien wel een keer mee wilt zingen? Dat kan!
 

Kom op donderdagavond vrijblijvend naar onze repetitie in Spelzaal & Wijkaccomodatie Vredenburg, Slochterenweg 29 Arnhem. Mail even bestuur@otwosix.nl om af te spreken welke donderdag je komt kijken, luisteren en meedoen.

Voor alten, tenoren en bassen is er momenteel geen wachtlijst! En vrouwen jonger dan 40 hebben op dit moment stiekem een streepje voor als ze ons koor willen versterken.

meezingen met popkoor